keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

METRI TÄHTITRIKOOTA

Oli metri tähtitrikoota Sampsukalta. Kahta paitaa siitä ei saanut, mutta yksi paita, yksi ruttupipo, yksi korvaläppäpipo ja yksi lippapipo tuli:
 Esikoisen tähtipaita Ottobren (3/2012) Monster car- kaavalla, koko 134 cm.

Ruttupipo.
Esikoiselle ruttupipo kaksinkertaista trikoota. Osa vuoren trikoosta yksiväristä. Toivottavasti kelpaa.

Korvaläpällinen pipo 50 cm.

Kuopukselle korvaläpällinen versio, myöskin kaksinkertaista trikoota. Vuorina yksivärinen trikoo. Tämä on ommeltu 50 cm päänuppia varten, mutta sopii ihan hyvin myös tähän 52 cm päähän.

Lippapipo 50 cm.

Ja viimeisenä lippismalli. Tämäkin ommeltu 50 cm nuppiin, mutta mahtuipa tähänkin. On kyllä napakampi kuin tuo ylempi versio. Tämä on yksinkertaista trikoota. Pipojen kaavat on omia. Tuo lippapipo on kyllä aika kiva. Pitänee itsellekin tehdä jokunen kappale erilaisista materiaaleista. Talven tuiskuihinkin oma. Lippa on talvellakin kätevä, kun ei lumi sada silmiin.

Olishan mulla ollut myös tähtikuvioista nauhaa, mutta arvatkaapa vaan muistinko sitä ennen kuin liian myöhään? Ei kannata näköjään mitään nauhoja tilailla, kun en kuitenkaan niitä muista käyttää.

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja, kelpais meidänkin isommalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nää isommat onkin vähän vaikeempia, aina pitää etukäteen kysyä, että tilataanko tätä kangasta vai ei. Meillä kyllä onneksi käy useemmin niin, että halutaan sittenkin sitä kangasta, mistä ensin on sanottu: EI. Kun mä oon siis tilannut sitä sitten vaan kuopukselle. Menee välillä sitten kankaat vähän tiukille.

      Poista