sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ho ho ho housuja

Tuossa eräänä sunnuntaina, taisi olla viime vuoden viimeinen sunnuntai, tiiviin jouluorjuuden jälkeen linnoittauduin kodinhoitohuoneeseen ompelemaan. Mitä nyt sapuskat perheelle laitoin ja jotain muuta sellasta pientä... Ompelu sujuikin oikein mukavasti ja ai, kun tuntui hyvältä! Valmistui housuja.

Ensin kuopukselle:

Äiti käski poseeraamaan:


Kaavana edelleen Ottobren High Jump, koko 98. Lahkeensuihin eksyi resoreiksi esikoisen hupparin rannekkeet. Vähän kirosin, mutta menkööt. Leikataan huppariin uudet resorit sitten joskus. Joustofrotee taitaa olla Metsolasta, mutta vannomaan en mene.

Ja sitten esikoiselle:

Näissäkin kaavana High jump, 128 cm, mutta pidensin lahkeet vastaamaan 134 cm kokoa. Molemmat velouria, joiden ostopaikkaa en kyllä muista. On kyllä kiva kaava.
Tässä näkyy tuo tasku aavistuksen paremmin. Mustista ei viitsinyt edes sovituskuvaa ottaa, kun ne on vaan mustat, on niissäkin tasku, mutta ei se mihinkään näy.

Ja vielä yhdet pökät ihan itselle. Kaava Ottobrestä (2/2009). Olikohan kaava vajaamittaisille lahkeille, kun jouduin lahkeita jatkamaan. Ehkä. Kyllä mun piti se tarkistaa siinä leikkuun yhteydessä, mutta miten lie lipsahtanut mielestä... Näistä tuli ihan törkeen hyvät jalassa. Trikoo on Jätti-Rätistä kakkoslaatuista paksua trikoota, joka kutistui esipesussa ehkä 30%, mutta venyy ja paukkuu. Todella mukavat. Ehkä mustakin vois tulla leggari-ihminen?

1 kommentti:

  1. Ihan samanlaisia poseerauskuvia tulee meilläkin:) Ja housutalkoisiin pitäisi ryhtyä täälläkin. Tuota high jumpia voisikin kokeilla..

    VastaaPoista