maanantai 28. lokakuuta 2013

Joku pikkujuttu vaan

Se koulu sitten alkoi. Piti olla ihan löysä alku. Lukkarissa oli tyhjää suurin osa - siihen asti kun löysin lisäopintoja, mitkä sopivasti mahtui lukkariin. Juu, ei ollut enää tyhjää, ei aamuissa, ei illoissa, eikä oikeen öissäkään. On paluteltu esseitä, tehty haastatteluja, luettu tentteihin, tehty projekteja - vaan ei ommeltu. Ei ainakaan paljoa. Ihan joku pikkujuttu vaan.

Pojille tein hupparit ihan viimeisiin hupparikeleihin joskus silloin syyskuun alussa tai jotain. Kaavana kummallakin Ottobren Funny fox ja kankaana Majapuun ötökkä-neulos. Taskuna tähti-interlockia. Mä olen ihan satavarma, että olen ottanut kuvan kummankin hupparista, mutta löysin vaan yhden kuvan. Oletan, että kuvassa on esikoisen takki kokoa 134 cm, mutta mistä noista tietää, saman näköisiä ovat. Kuopuksen takki kokoa 104 cm. Ohjeesta poiketen vuoritin huput.

 
 Funny fox - huppari, 134 cm

High jump -joustofroteehousut 104 cm
  Koska blogger ei anna mun lisätä tekstiä noiden kahden ylemmän kuvan väliin (ja muutenkin kettuilee mulle), kirjoitan tähän kohtaan, että ompelin jossain välissä kuopukselle Majapuun raitajoustofroteesta housut. Kaavana Ottobren High jump, taskut muutettuna.

Pahimmassa opiskelukiireessä iski pakottava tarve ommella (tietysti silloin kun olisi pitänyt lukea tenttiin). Piti sitten ommella jotain tosi nopeeta ja helppoo: itselle yöpaita ja esikoiselle trikoopaita ilman mitään kikkailuja. Jatkossakin varmaan pysytään ihan perusjutuissa, nyt ei kapasiteetti riitä muuhun. Omassa yöpaidassa kaavana OttobrenWind vähän muokattuna ja esikoisen paidassa Ottobren Monster car. Yökkärin trikoo Jätti-Rätistä ja esikoisen paidan trikoo Ikasyriltä.
Yöpaita

Monster car - trikoopaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti