keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jämät kamerasta

Jaaha, mitähän sieltä kamerasta oon mahtanut saada siirrettyä tähän omaan koneeseen? Katsotaan...

Öhhöm... kuva näköjään yhdestä kangaskaapista... Tämä ei siis suinkaan ole ainut - siis kangaskaappi. Puhumattakaan niistä kaikista muovilaatikoista, mitkä lymyilevät meidän portaiden alla. Ja niistä parista pinosta vaatehuoneessa... Ja... Ei, tämä ei todellakaan ole halpa harrastus.

Ja sitten tällaiset farkku"leggarit" itselle. Nämä ovat testiversio ja aika paljon tiukemmat ja korkeammat saa seuraavista tehdä. Farkku on sellaista tosi joustavaa ja olen sen ostanut osapuilleen kymmenen vuotta sitten mahdollisesti Eurokankaasta. Hyvä, että edes joku marinoituneempikin kangas tulee pois kaapeista. (Saa sitten uudempia tilalle =).

Osallistuin yhteen facebookin ompeluporukan joululahjavaihtoon. Itse ompelin tällaisen pikkukassin. Toivottavasti oli saajalleen mieluinen. Itselleni olisin oikein mielellään tämän jättänyt. Päällikangas ja taskunsuun pitsi Jättirätistä ja vuori jotain ulkoilukangasta suunnilleen kymmenen vuoden takaa ties mistä.

Sisäpuolelle ompelin vetoketjullisen ison taskun, että pysyy tavarat tallella kovemmassakin menossa.

Samaisessa lahjavaihdossa sain ihanan pehmeän pipon ja tuikitarpeellisen pussukan. 

Ja sitten pitääkin taas tyhjentää kameraa, ties milloin senkin saan aikaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Heh, tutun näköistä tuo kankaiden paljous. Voi tuota laatikkomäärää, mikä on tuolla työhuoneen oven takana piilossa. :D Enää tarvittaisiin vain aikaa, että niitä saa tuhottua, mutta koulu ja perhe haittaa hiukan harrastusta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulu on tosiaan melkoinen hidaste näissä hommissa ja tokihan perhekin oman aikansa vaatii, mutta kyllä mua välillä vaivaa ihan silkka laiskuus...

      Poista