keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Saumuri sanoi: RÄKS, klonk, klonk, klonk...

Saumuri  sanoi: RÄKS, klonk, klonk, klonk... Ei ehkä kannata yrittää saumurilla tiukkoja kaarteita, tosi tiukkoja. Eipä auttanut muu kuin viedä saumuri huoltoon. Nou hätä, nyt on kone taas kotona, mutta en ole edes koittanut sitä, kun saumurin ollessa pois pelistä, rupesin ompelemaan verhoja. Nyt on esikoisen verhot valmiit, mutta ei vielä ripustettu. Keittiön verhotkin on jo leikattu, mutta ne pitäis vielä ommella. Ja kun mä en sitten yhtään tykkää verho-ompelusta! Siks tää homma nyt venyy ja vanuu. Ehkä mä kuitenkin saan tässä jonakin päivänä esiteltyä meidän uudet verhot.

Sain kuitenkin ennen saumurin rikkoutumista ommeltua edellisen postauksen mekolle kaveriksi mustan trikoopaidan. Joo'o, tosi jännää. Onko mitään tylsempää ommeltavaa kuin yksivärinen perusperuspaita? No, ne verhot tietty, mut muuta? Juu ei. Mutta tarpeeseen tuli ja ihan sopiva. Sovituskuvaa en mokomasta viitsi tarjoilla. Kaava tähän on oma, sama kuin sille edellisen postauksen mekolle, tässä on vaan hihatkin.

Ja sen puna-mustan joustofroteemekon jämäpaloista syntyi pikkuruiset keskosen housut kokoa 44 cm. Nämä päätyvät yhteen keräykseen Tyksin keskolaan. Lisääkin keskosvaatetta on tulossa, kunhan pääsen sen saumurin kimppuun.

Ja vielä pipo, jossa vuorina musta trikoo. Pipon koko n. 50 cm, mutta menee ihan hyvin myös tälle 52 cm varapäälle. Tämä on omistajaansa vailla. Siis pipo, ei pää.

Koska se saumuri nyt kerran ei ollut käytettävissä, niin heiluttelin hetken puikkojakin. Novitan Tico ticosta neuloin itselleni pienen huivin talvea varten. Tämän kyllä aloitin jo viime keväänä, mutta kesällä ei jotenkin innostanut tämä. Tästä tuli oikein sopiva.

Sokerina pohjalla postin tuomaa: Lentsikat, harmaa taikametsä, oranssi linnunrata ja oranssi resori Royal-tuotteelta ja ruiskukka -velouri Lasten Metsolasta. Nämä on aivan ihania!
On tuo posti vaan aika ihana. Tuommosia ihanuuksia tuo. Toipa meille neljät kengätkin ja nekin oli aivan ihania. Sitähän voisi vaan istuskella täällä kotona ja antaa postin tuoda kaikkia ihanuuksia kotiin=)

Mutta kuin noi kuvat on noin huonoja? Ihan kun keskellä kuvaa olis jotain usvaa. Näänkö mä oikein? Onko tässä nyt valotukset pielessä vai mitä? Pitää varmaan seuraavaks koittaa kännykän kameraa, jos sillä vaikka tuliskin parempia kuvia.

2 kommenttia:

 1. Hei mä haluan meille ton punamustan pipon, jos vaan mahtuu! Oman punamustani palautin takaisiin M*********perk***laan, joten jos tuosta vähän lohtua.

  Jotain sameaa noissa kuvissa on, harmillista mutta en osaa auttaa. Arpapelillä noi omatkin kuvat tulee otettua. Mutta sen huomaan että saan hyviä kuvia vain ja ainoastaan päivänvalossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat tuon puna-mustan.

   Sameus selittyi, kun kyselin mieheltä asiasta. Hän kehoitti tarkistamaan linssin, kun kamera oli kuulemma ollut kuopuksella. Linssin puhdistus auttoi hyvinkin. Vaikka kuvat on sittenkin aika surkeita...

   Poista