torstai 23. toukokuuta 2013

Sekö tuli ja meni?

Meinaan kesä. Kaipa se sieltä vielä takaisin tulee. Syytä olis.

Ompelin pojille T-paitoja. Trikoista, mitä joku (?!) on tilaillut pitkin talvea, kun ei muutakaan ole kerinnyt. Täytyy kyllä sanoa, että meni motivaatio teeppariompeluun, kun kaivelin kuopuksen kaapista nelisenkymmentä sopivaa teepparia - ja löysin toisen mokoman lisää vaatehuoneesta. Ompelin kasaan ne, mihin oli hihatkin leikattuna. Onneksi esikoisella on huonompi teepparitilanne, mutta sille löytyy paljon vähemmän kelpaavia kankaita (olisiko kuitenkin ihan hyvä juttu?).

Ensin esikoisen paidat kokoa 134 cm, kaavat Ottobrestä. Leveämpi ja kapeampi. Kapeampi Monster Car-kaavalla mahdollisesti viime kesän lehdestä (tai sit ei, muisti ei pelaa), leveämpi jollain vanhemmalla kaavalla ilman saumanvaroja.

 Tässä leveämpi, trikoo Jätti-Rätistä.

 Ja kapeampi, trikoo tilattu, ööh, jostain. Tämä on aivan ihana trikoo! Ei ole mennyt pesussakaan miksikään.

 Ja tässä edellinen uudestaan, sekä toinen kapoisempi Jätti-Rätin kamaluustrikoosta.

 Ja vielä pitkillä hihoilla ja reiluilla saumanvaroilla kapeampi malli. Edellisestä tähtitrikoosta leikattu pari tähteä ja applikoitu tähän. Ja trikoo olisikohan, ööh, ei muista... Tiedättekö, kun niitä tilailee sieltä ja täältä, osallistuu yhteen jos toiseenkin kimppaan, niin sitten ei kyllä enää muista mikä tuli mistäkin. Mutta jostain tuli.

Ja sitten niihin kuopuksen teeppareihin. Koko 104 cm. Kaavat Ottobrestä.
 Tässä kaavana Monster Car ja trikoo ihanaa moniväritähteä, takakappale ja hihat mustaa trikoota joko Jätti-Rätistä tai Royal-tuotteelta. (Jiihaa! Jotain sentään muistin.)
 Ja tähänkin applikoitu muutama tähti hihoihin ja niskaan.

 Ja sitten nämä viimeiset kaksi paitaa. Kaava viimeisestä Ottobrestä (3/13?) ja kuviotrikoot Metsolasta. Yksiväriset trikoot Jätti-Rätistä ja ihana raitaresori Majapuulta. Ja tässä oli mun mielestä melko pieni pääntie.

Ai niin, se tunnustus. Mä olen saanut tunnustuksen. Oikeestaan sain sen kahteen kertaan, sekä Rouva Roudalta Roudan muruset-blogista että Pärtsältä Toivon taimia-blogista. Kiitos. Mutta mä oon niin toivoton näiden kanssa, että niihin menee aikaa. Kyllä mä vielä sen teen, oottakaa vaan.

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania teeppareita ja olet kyllä ollut ahkera surauttelija.

    VastaaPoista
  2. Nämä on paljon "makeempia" ja komeempia, kuin eräänkin kalliin firman teepparit! VAU!

    VastaaPoista