maanantai 6. toukokuuta 2013

Lapselle housuja,

ruskeita sellaisia. Kovasti on ollut pulaa ruskeasävyisistä housuista. Tätä varten tilasin jo joskus talvella Kangastukusta tumman ruskeaa velouria ja vaalean ruskeaa joustofroteeta. Velouri jo meinasi päätyä mun housuiksi, mutta kyllä lapsen tarpeet ajaa äidin tarpeiden edelle, eikö? Eli mä jäin ilman housuja ja lapsi sai peräti kahdet tumman ruskeat housut.

Housut jälleen kerran Ottobren High jump -kaavalla. Koska kuopukselle juuri sopivan kokoiset olisi kokoa 98 cm, tein tietysti 104 cm kokoisia, koska eihän nyt enää tarvita kun hetki pitkälahkeisia, vaan siirrytään shortseihin (tänään oli muuten ekan kerran sellainen ilma, että voi jo kuvitella kesänkin ehkä joskus tulevan), eli nämä saavat kyllä sopia vielä syksylläkin.

Ja koska saumurissa oli sopivasti ruskeat langat, silppusin dino-trikoon paidaksi. Trikoon tilasin muistaakseni Metsolasta. Paita on kokoa 104 cm, kaava myöskin Ottobrestä, mutta numeroa en muista. Pitäisi koota nuo useimmin käytetyt kaavat johonkin sivupalkkiin, kun kuitenkin käytän paljon samoja kaavoja (tylsää mutta kätevää).
 

Näissä housuissa taskujen sisäpuoli on paitakangasta, velouri ei enää riittänyt taskuihin.

Hahaa! Muistinpas kerrankin käyttää nauhaa ja lappuja.

Tässä pyysin poseeraamaan....

Kuten näkyy, kasvunvaraa riittää. Kyllä nämä mahtuvat vielä syksylläkin.

Nyt mulla on kesävaateleikkuu-urakka menossa, joten seuraavaksi lienee vuorossa kesävaatteita.

4 kommenttia:

 1. Mustaharmaat (kummatkin) housut on kyllä erikoishienot :)

  VastaaPoista
 2. Kivat resorit tuossa paidassa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

   Poista
  2. Kiitos. Käyn ihan ensi tilassa (öhhöh höm...) katsomassa ja vastailemassa.

   Poista