maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ihanainen kesämekko

Kesämekot (ja muutkin kesävaatteet) on mulla kortilla. Niinpä otin työn alle yhden Jätti-Rätistä ehkä puolitoista vuotta sitten ostetun puuvillan ja Suuren Käsityölehden yksiolkaimisen tunikan kaavan (lehden numeroa en tähän hätään mistään näe, mutta kyllä se tuolla jossain on tallessa). No, ei siitä nyt kuitenkaan tullut yksiolkaimista, kun ajattelin, että se on liivien kanssa vähän hankala. Enkä välittänyt katsoa miten lehden ohjeissa pään- ja kädentiet oli huoliteltu, mä kanttasin trikoosuikaleilla. Ensin kyllä koitin viritellä jotain pitsiä pääntielle, mutta ei se ollut hyvä. En mä osaa minkään pitsien kanssa pelleillä. Yksinkertainen on kaunista. Harmi ettei tästä ole sovituskuvaa, tästä tuli aivan ihana. Näitä tulee varmasti lisää.


6 kommenttia:

 1. Nii että melkein kaavalla ja melkein ohjeella :D Mut just sun näkönen mekko. Tää on ihana kangas, harmi et ostin liian vähän. Mä olen oman mekkoni ommellu syksyllä 2011, piti oikein laskea, kun marinointiaika kuulosti niin pieneltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeen, melkeen... Sä ostitkin oman kankaas aiemmin.

   Poista
 2. Kangas on... aivan ihana. Tykkään tosi paljon! :-9

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos naiset. Mä tykkään myös kovasti. Eurokankaasta lähti mukaan yks kangas, joka ehdottomasti haluaa tällaiseksi mekoksi. Siis sitten kun laitan saumuriin mustat langat.

   Poista