sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Juhannusmekot

Mulla kun ei ole tyttöjä ollenkaan, niin mekot pitää ommella itselle. En vaan ole vielä löytänyt sitä ihan parasta mekkokaavaa trikoolle, niin pitää tehdä testejä. Juhannukseksi sain valmiiksi pari mekkoa.

Tässä mekko Madeforapes -blogin ohjeella mallin mukaan. Olisi saanut olla yläosasta vielä tiukempi, mutta seuraavalla kerralla sitten. Pilkkutrikoo Kestovaippakaupasta ja isopalloinen Kangashamstereista.

Tässä mekossa on käytetty Ottobren Susie-tunikan kaavaa pohjana, mutta ei kyllä ihan sellaisenaan käy mulle. Enkä kyllä ihan ohjeen mukaankaan tehnyt. Tämäkin olisi saanut olla kapeampi, mutta en viitsinyt enää kaventaa. Kaipa se tällaisenakin menee... Trikoo Jätti-Rätistä.

Testailin myös uusimmasta naisten Ottobrestä Summer basic kaavaa. Lisäsin helmaan leveän resorin, mutta ehkä kuitenkin saksin sen pois, vai mitä mieltä olette? Ei tästä nyt muutenkaan tullut ihan mun lempparia. Tuon holkkihihan, vai mikä lien onkaan, voisin kyllä unohtaa. Trikoo Jätti-Rätistä. Hamekin on muuten itse ommeltu, mutta varmaankin reilu kymmenen vuotta sitten.


4 kommenttia:

  1. Kivoja kaikki! Pitääkin kaivella tuo Susien kaava tuolta kätköistä. :-)

    VastaaPoista
  2. Missäs lehdessä tuo Susie on? Ihania vaatteita taas kerran.

    VastaaPoista