torstai 30. tammikuuta 2014

Paita ja yöppis

Mitäs tällä kerralla? (Käy katsomassa kuvakansion...) Löytyi kuopukselle peruspaitaa ja pyjamaa. Kaavat jälleen Ottobrestä.

Ekaksi ihanasta harmaasta työmaaajoneuvo-trikoosta paita. En muista mistä tilasin trikoon, mutta hihansuiden trikoo on Kestovaippakaupasta aivan ihanaa, pehmeää, joustavaa ja kestävää (pakko saada lisää!). Pääntien resori Majapuulta. Koko 110 cm, kaava Manni/Raide jostakin uudehkosta Ottobrestä. Kaavassa ei muuten tainnut olla noita hihansuita. Tämä on mukavan kapea kaava. Kuopus on kuvassa vasta himpun päälle metrin, joten kasvunvaraa pitäisikin vielä olla.


Sitten kuopukselle pyjama. Housujen trikoo on marinoitunut kaapissa jo yli vuoden ja paitatrikoo oli pakko tilata, että saan tuon raitatrikoon käytettyä. Molemmat trikoot lienee peräisin Kangastukusta. Paita samalla kaavalla kuin edellinen ja housut Stripylegs Ottobrestä. Housujen kaava kylläkin 104 cm, mutta lisäsin pituutta. Tästä tuli kyllä ihana setti ja molemmat trikootkin on ihanan pehmeitä. (Ja nyt on pakko mennä keittämään puuroo, kun lasten riita tuntuu yltyvän.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti