maanantai 30. joulukuuta 2013

Tenttitunika

Ei, tämä ei ole ollut päällä (vielä) yhdessäkään tentissä, eikä tämä päällä ole edes luettu tenttiin. Tämä on tehty silloin kun olisi pitänyt lukea tenttiin. Hmm, olisi ehkä todellakin pitänyt lukea, eikä ommella, mutta ompelu on paljon mukavampaa. Kaavana Ottobren Wind, mihin on lisätty taskut ja tuollainen kaulus, savupiippukauluskohan tuo on nimeltään. Kaulukseen en ole ihan tyytyväinen, en oikein tiedä onko se liian matala vai korkea vaiko liian iso/pieni, mutta joku siinä mättää. Sisäpuolen olisi ehkä voinut tehdä tuosta tumma ruskeasta resorista, mitä on hihan suissa ja taskuissa. Kankaana paksuhko velour Metsolasta ja resori Majapuulta.


Sovituskuva olis kiva, mutta kun pyysin miestä ottamaan minusta nätin kuvan yksi laneilla leikelty tunika päällä tulos oli tällainen:

Niin että ei sit oteta sovituskuvia. Tämä tunika on oma tissis-muokkaus jostakin Ottobren kaavasta. Trikoon hankintapaikkaa en enää muista. Pääntiellä ja hihansuissa Jätti-Rätin pitsikumpparia.

4 kommenttia:

 1. Upea tenttitunika! Ja kummasti sitä löytää hommia, kun pitäisi lukea. Onnea ompeluun vuodelle 2014!

  VastaaPoista
 2. Siis mä en kyllä huomaa, mikä tossa sovituskuvassa on vikana?

  Suurkiitos tunikoista! Pikku-L ei aluksi ollut kovin innoissaan, koska sen mielestä sisko sai hienomman värisen. Seuraavana päivänä jo tykkäs omastaankin, sanoi että se on paremman näköinen päällä. Niillä ne lähtivät serkkutytön syntymäpäiville, eli juhlakelpoiset siis! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Onneks kelpas tytöille. On aina vähän pelottavaa ommella noille isommille, kun ei niiden mausta voi olla ihan varma. Mulla on se pinkki-musta ollu jo ties kuinka kauan varattuna teille.

   Tuossa sovituskuvassahan on helma ihan rytyssä, eikä koko mekko näy kunnolla. Puhumattakaan siitä, että mä en näytä ollenkaan sellaiselta mallityttöseltä =D

   Poista