maanantai 3. marraskuuta 2014

Tennareita ja tähtiä

Pojille taas paitoja. Kuopukselle ei tennari-trikoota riittänyt koko paitaan, ei oikein leveydestä eikä korkeudesta. Hihat nyt on helppo tehdä eri trikoosta, mutta nyt piti jatkaa myös etu- ja takakappaleita. Taakse tuli siivu mustaa trikoota ja eteen lipareet mu-va-raidallista resoria. Ilmeisesti pitäis aina tilata kankaita vähän naftisti, koska esikoinenkin olisi kuulemma halunnut tällaisen, eikä pelkästä tennari-trikoosta tehtyä paitaa. Hmm, no, onhan tää hienompi, mut ihan pelkkä paita ilman mitään kikkailuja on vaan niin nopee tehdä. Enkä millään saa itseäni leikkelemään kangasta ihan turhan takia pikkupaloiksi, jos sitä kerran riittää. Mut voi olla, etten myöskään millään saa itseäni tilaamaan kangasta ihan tahallaan 10 cm liian vähän. Ja tää tennari-trikoo on sitten muuten turkoosi-musta-harmaata, kuten EI kuvasta näy. Ehkä tää kännyllä kuvaaminen ei oo hyvä idea.
Ottobren Raide- kaavalla 110 cm paita. Edestä...

... ja takaa.

ja sovitettuna...

ja poseerattuna.

Sain vihdoin varattua pojille kuvausajan. Ja tarviihan valokuvaan uudet paidat. Selian ihanasta joustocollagesta syntyi ihan peruspaidat pojille. Isommalle Ottobren Monster car-kaavalla 146 cm ja pienemmälle Ottobren Raide-kaavalla 110 cm. Kumpikin sai itse valita muutamasta vaihtoehdosta resorin värin.

1 kommentti:

  1. Tosi kivat paidat! Kivat nuo tennaripaidan kikkailut. Minäkään en kyllä ilman pakkoa jaksa kangasta leikkoa palasiksi vaikka selkeästi se joskus kannattaisi :).

    VastaaPoista