perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kiireesti shortseja

Esikoinen on ensi viikon leirillä ja viikonloppu on jo täynnä ohjelmaa, joten piti  pakata pojan tavarat leiriä varten jo tänään valmiiksi. Luvassa ei ole kovin helteistä keliä, mutta kuitenkin ihan shortsikeli. Tyypin shortsit osoittautui kuitenkin suurimmaksi osaksi hellekelin shortseiksi, joten kiireesti ompelemaan vähän lämpimämpiä shortseja tai mitä lie bermudoja.

Eilen olin onneksi saanut valmiiksi jo yhdet, tämän kesän Ottobren kaavalla ommellut shortsit, jotka ovat tosin ihan trikoota (Kestovaippakaupasta), mutta eihän yksillä pitkälle pötkitä.

Piti tänään saksia vielä kahdet. Tällä kertaa Ottobren High Jump- kaavalla. Peruskaavana siis käytetty tuota, mutta yksityskohtia muokattu ja leveyksiä ja pituuksia ja... Vasemman puoleiset on joustavaa farkkua, plus-miinus 10 vuotta sitten ostettua, oletettavasti maksettu markoilla. Oikeanpuoleiset collagea muistaakseni Triteksiltä parin vuoden takaa, raitatrikoo sivussa Kestovaippakaupsta ja taskujen tähti-interlock jostain. Vyötäröresorit myös jostain (!).

Nämä on kuulemma parhaat shortsit.


Ja näitä shortseja ei voi kuulemma käyttää ollenkaan, kun ovat liian karkeat.

Ja koska nämä shortsit ovat jo kokoa 128/134 cm, näihin meni kangastakin ihan mukavasti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti