tiistai 16. heinäkuuta 2013

Poikasille paitasia

Nämä paidat pojille valmistui jo kesäkuussa, mutta kuvaaminen ja bloggaaminen vain on jäänyt. Nyt nämä on hyvä laittaa tänne, kun en paljon mitään ole saanut aikaiseksi, kun on pitänyt lasten kanssa sukuloida ja huvitella. (Milloinkohan mä kuvittelen ompelevani, kun lomalla ollaan lasten kanssa humputtelemassa ja muu aika pakerretaan koulutehtäviä? Olis vaan pitäny hakea eläkettä heti hoitovapaan jälkeen, ehkä ne siellä Kelassa olis erehtyny sellaisen myöntämään.) No, kuitenkin, paidat tuli leikattua heti kesän alussa kun vielä kuvittelin kuopuksenkin tarvitsevan lyhythihaisia. Onneksi en kuitenkaan leikannut hihoja, koska niitä lyhythihaisiahan kuopuksella on ihan pilvin pimein (niin kyllä pitkähihaisiakin, mutta ei nyt mietitä sitä...) joten leikkelin sitten kuopuksen paitoihin pitkät hihat.

Näissä kaavana Ottobren mikälie firemen tämän kesän lehdestä. Aika kiva kaava, vaikka en niin raglanhihaisista pidäkään. Esikoinenkin vähän protestoi, että tuntuu kummalliselta, mutta tottui kyllä sitten. Koot 134 cm ja 104 cm. Tiikeri-trikoo paksua, napakkaa trikoota jostakin, en muista mistä, ja mu-va-raidallinen Kestovaippakaupasta. Sekin oikein paksua ja napakkaa.

 Kuopukselle 104 cm Monster Car-kaavalla. Tämä on meidän luottokaava. Kuviotrikoo muistaakseni Metsolasta ja tähtitrikoo Kestovaippakaupasta.

Ja vielä viimeisenä shortsit kuopukselle kesän Ottobrestä. Oikein mukava malli, kun jätin sivuista saumanvarat pois. Jos näin tekee, niin kannattaa jättää se sv pois myös taskunsuulta, ettei tarvi purkaa, kuten minä tein =) Esikoiselle on vastaavat leikattuna. Kattoos ny, milloin valmistuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti