torstai 11. lokakuuta 2012

Ei tästä nyt kyllä tullut mitä piti...

Siis tilasin tätä harmaata taikametsä-jerseytä Royal-tuotteelta 70 cm tarkoituksena tehdä ihan peruspaita ilman mitään virityksiä. Vaan mun harmaa resori oli aivan liian tummaa ja väärän väristä. Eikä kaverinkaan harmaat resorit sopinu yhtään paremmin. Kangasta ei jäänyt sopivaa suikaletta, jolla olis voinut pääntien kantata enkä missään tapauksessa halunnut valkoista resoria. Kaveri sitten houkutteli, että laita oranssia, et sä harmaassa kuitenkaan viihtyis. Ihanainen poltettu oranssi resori myöskin Royal-tuotteelta. Pelkkä oranssi resori näytti jotenkin vajaalta, joten lisäsin pisarakolon pääntielle ja vielä taskut, joiden suut kanttasin samaisella oranssilla. Tästä tulikin aivan ihana!
Kaavana käytin Ottobren (2/2009) Wind-tunikaa, joka on ruvennut aina vaan näyttämään paremmalta. Taskujen kaava Ottobren Bohemian-tunikasta. Taskun suihin en ole ihan tyytyväinen. Resori ei vetänyt kangasta tarpeeksi rypylle, joten ompelin saumanvaraan framilonia, mutta sekään ei oikein ole hyvä. Bohemian kaavassa on siis taskun suulla kumpparikuja ja siellä kumppari, mutta tähän halusin nimenomaan tuon resorin. Kellään ideoita miten ton sais paremmin?


7 kommenttia:

 1. No nih! Mitäs mää sanoin! Tosi kiva just noin. Voisko taskunsuihin laittaa ihan kaksinkerroin taitetun resorin, kumpparin siihen kujaan ja päät nurjalle. Sillai mä tekisin resorit (mitä helpompi, sitä parempi..)

  VastaaPoista
 2. No nih! Mitäs mää sanoin! Tosi kiva just noin. Voisko taskunsuihin laittaa ihan kaksinkerroin taitetun resorin, kumpparin siihen kujaan ja päät nurjalle. Sillai mä tekisin resorit (mitä helpompi, sitä parempi..)

  VastaaPoista
 3. Hieno, oranssi sopii tosi hyvin ja tuo just sopivan verran piristystä! Oletko kokeillut ommella resoria niin että laittaa diffin kakkoselle ja maksimi tikinpituuden. Rypytettävä kangas, eli tasku tässätapauksessa alle. Mä oon niin laiska monesti etten jaksais mitään kumppareita pujotella jne... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis tuolla konstilla voi esim. kahta trikoo palasta rypyttää myös, esim. tunikan helmaosa.

   Poista
  2. Mä arvasin että tähänkin löytyy joku kiva helppo kikka. Kiitos Inkeliina. Tätä täytyy kokeilla, koska mä varmaan haluan myös tommosia taskuja lisää.

   Poista
 4. Ihana väriyhdistelmä ja oikein onnistunut. Nuo variaatiot onkin yleensä parhaita..

  VastaaPoista