lauantai 21. heinäkuuta 2012

MINTTUSUKLAATA KERA OMENIEN

Miehen serkun pojalle piti tehdä 3 v synttärilahja. Mielessäni suunnittelin jo tähtipaitaa ja punaisia velour-housuja. Punainen velouri oli aika vähissä, mutta riitti just ja just housuihin, sopiva resorikin löytyi. Ja sitten se tähtitrikoo ei riittänyt! Mulla meni ihan pasmat sekaisin. Yhden päivän pyörittelin eri trikoita ja veloureja pöydällä ja joko kankaat ei riittäny tai sitten ei värit mätsännyt. Lopulta syntyi minttusuklaata kera omenien.
Omppupaita ja ompputaskuhousut.
Housujen kaava Ottobrestä (4/2011), mutta taskut tein eri lailla. Paidan kaava joku sovellus useammista eri paitakaavoista. Kokona näillä 104cm. Omppuinterlock täältä ja vaaleanvihreä velour Kangas-Mallalta. Tuo vihreän ja ruskean yhdistelmä tuo mulle mieleen minttu-suklaajäätelön.

Samalla kun sattui ompelukoneessa olemaan kaksoisneula ja ruskeat langat, ompelin kuopukselle satumetsä-trikoosta paidan. Kaavana sama kuin yllä. Tämä on vielä liian iso, mutta lapset kasvaa...
Paita satumetsä-trikoosta.

Ja ompelin sitten sen Wind kakkosenkin. Paita on ihan ok, kun vaan joku poistais tuon möhömahan mallilta =). Pääntietä kavensin reilun pari senttiä kummaltakin puolelta. Vyötärön kohtaa siirsin hiukan ylemmäs. Ei tää nyt ehkä kuitenkaan ihan mun suosikiksi pääse. Kaavakokeilut jatkukoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti