lauantai 28. heinäkuuta 2012

OMAAN KAAPPIIN

Nyt sain valmiiksi ensimmäisen version mun "tissitunikasta". Kaava ei siis ole M&I-kopio, vaan Ottobren (2/2009) imetystopin kaavasta muokkailtu oma versio. Meni vähän ompele, leikkaa, neulaa, ompele, leikkaa, ompele -hommaksi, mutta kyllä tätä voi käyttää. Tein kaavaan aika paljon muutoksia, saa sitten nähdä mitä seuraavasta versiosta tulee. Trikoo on ohutta, reilusti venyvää trikoota Jätti-Rätistä. Kuva on todella kamala, pahoittelut. En tiennyt mistä meidän kamerassa saa salaman pois. En suuremmin jaksa/viitsi perehtyä noihin tekniikan ihmeisiin. Jospa mä nyt kuitenkin yrittäisin opiskella edes sen, mistä salaman saa pois. Eihän sitä tiedä, jos vaikka tämän blogin myötä tulis perehdyttyä tuon kamerankin sielun elämään vähän tarkemmin.

Tuossa joku aika sitten sain tehdyksi itselle myös tämän paidan. Kaava on oma, toivottavasti jo hyväksi muokkautunut. Hihat on 3/4 pituiset. Trikoo Jätti-Rätistä, hihojen ruskea luomuinterlockia Maaemosta tai jostain.

Nämä ihanuudet tuli  Royal-tuotteesta. Tähdet ympyröissä tulee ihan mulle itselle. Ihanaa! Sitä ei harmillisesti ollut jäljellä enää kuin metri, mutta kait sillä on sitten selvittävä, enemmänkin olisin ottanut. Tästä tulee mekko, vaan millä kaavalla?! Pitänee tehdä vielä uusi tissis-versio, jos siitä vaikka tulis hyvä, niin vois käyttää sitä. Mitään testi-kaavaa en tähän kankaaseen käytä. Ritari-trikoosta tulee luultavasti kuopukselle paita, vaikka ei se kyllä mitään paitoja enää tarvis. Kuopuksen kaappi pursuilee vaatteita.

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Kiva tissis!

  VastaaPoista
 2. Onhan tuota tähtiympyrää edelleenkin royal-tuotteen pala/poistokorissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs onkin! Ei sitä kyllä varmaan ollut aiemmin. Mielestäni kyllä katoin, tai sit oon vaan ollut katsovinani. Jos kangas loppuu kesken, niin ehkä sitä sitten saa lisää. En vaan millään viitsis taas maksaa postikuluja.

   Poista