torstai 20. syyskuuta 2012

Käsityötä kai nämäkin?

Poikien synttärit on imeny musta mehut niin, ettei käsitöitä juurikaan ole syntynyt. Kun pitää olla niin tyhmä, että kysyy lapsilta millaiset kakut he haluavat. Vaatimuksena oli Ninjago-kakku ja junakakku. Jup! Kyllä äiti tekee. Kiivasta hakua netistä hyvistä ja helpoista ideoista.

Kuopuksen junakakkuun löytyikin ihan kiva idea: vaahtokarkeista juna, suklaalla ikkunat ja karkit pyöriksi. Mutta niiden oikeiden vaahtisten etsimiseen sitten menikin aikaa ja energiaa. Kaskentien Makuunista onneksi löytyi (oli noin 10. paikka mistä hain). Kuorrutteeksi tein vihreän vaahtokarkkikuorrutteen.

Esikoisen Ninjago-kakkuun ei sitten löytynyt ihan yhtä näppärää ideaa. Jotain oli vaan pakko keksiä. Eikä aikaakaan ollut kamalasti (kun on pakko jättää asiat viime tinkaan). Kuorrutteeksi mustaa ja punaista marsipaania, temppelin raunioiksi vaahtiksia ja Lego Ninjagot esikoisen määräämiin asentoihin kakun päälle. Valmis. Ja vieraita kiellettiin syömästä Legoukkeleita =)

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä kakkuja - meille pitäisi ilmestyä myös täytekakku sunnuntaiksi. Toinen on toivonut prinsessakakkua, mutta saavat kuitenkin jaffakakun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jaffakakku kuulostaa ehdottomasti paremmalta kun prinsessakakku =)

      Poista