lauantai 22. syyskuuta 2012

Tissis 3 ja pari muuta paitaa

Nämä tekeleet on ollut tuolla pöydällä leikattuna jo jonkun aikaa, mutku hajos se saumuri ja sit oli poikien synttärit ja sit... Joo, selityksiä löytyy. Nyt ne tuli kuitenkin valmiiksi. Eli testiversioita jälleen (milloin mä pääsen niitä OIKEITA tekeen?). Tarvinko mä ihan oikeesti kolme vihreetä paitaa?! Mun kaappi pursuaa kohta pelkkiä testiversioita.

Ekana tissis 3. Mun versio on jälleen Ottobren imetyspaidasta muokattu, eikä siitä "oikeasta tissitunika" -kaavasta, joka on siis kopio Me&I-tunikasta. Mutta joko tämä nyt näyttäis hyvältä? Joko nyt uskaltais leikellä tuon OIKEAN kankaan? Tähän trikoo saatu kaverilta (kiitos vaan), joka on sen hamstrannut Jätti-Rätistä. Paksua, joustavaa trikoota.

Tässä uusimmasta Ottobrestä CoolGrey (vai mikä se nyt olikaan). Ois pitäny tuota rypytystä tehdä vähän pidemmälti ja keskikaitale kapeammaksi. Tarvii ehkä vielä testata =) Trikoo Jätti-Rätistä. Oikein mukavaa, hyvin joustavaa trikoota.

Ja koska sitä trikoota vielä riitti, tuli myös yksi peruspaita omalla kaavalla. Voisi ommella ehkä pikkuisen niukemmilla saumanvaroilla, mutta kyllä tätä tulee pidettyä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kovoja paitoja. Kyllä äitikin tarvitsee vaatteita ja vihreä on kiva väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä mä vihreästä tykkään, mutta kolme!

      Poista