perjantai 28. syyskuuta 2012

Pyjama

Poikien serkulla on huomenna synttärit. Kaikki tyypin pyjamat on kuulemma huonossa hapessa, joten uutta olis tarve saada. Mä olin oikein ajoissa liikenteessä. Lahjatoivettakin älysin kysellä jo viime sunnuntaina. Pyjama valmistui tänään iltapäivällä. Toivottavasti ei ole liian lapsellinen. No, kaipa tuo kuosi yöppikseen kelpaa. Koko 134 cm, kaavat Ottobrestä, mutta numeroita en kyllä tähän hätään muista. Ritari -trikoo ja musta trikoo Royal-tuotteelta, resoreina musta-valkea raitatrikoo ties mistä. Mua kyllä vähän harmittaa tuo musta trikoo, kun olin sen tilannut ihan muuta juttua varten, mutta muut trikoot ei syystä tai toisesta kelvannut. Onpahan nyt sitten syytä tehdä uusi tilaus, kun sitä mustaa trikoota tarvin =)

4 kommenttia:

 1. Juu noita yksivärisiä trikoita pitäis olla metritolkulla varastossa kun niitä aina kuitenkin tarvii. Ettei tule ihan kuosiähky. Mut niitä on jotenkin niin tylsä tilata, aina napsuu niitä kivoja kuoseja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs aina joka tilaukseen lisätä pari metriä jotain yksiväristä trikoota (ja tili huutaa hoosiannaa!). Resoria mä napsautankin joka tilaukseen metrin jotain väriä, oli tarvetta tai ei. Kyllä se tarve kuitenkin tulee ja resoreita tarvis olla jemmassa aikas montaa sävyä.

   Poista
 2. Mitäääh, sulla on mustavalkoista raitaresoria?! Mä koitan sitä etsiä silloin tällöin kissojen ja koirien kanssa...en oo löytänyt...

  Kiva yöppelisetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei oo musta-valkoresoria vaan trikoota. Sullakin ainakin oli vastaavaa trikoota, Hilcoa lienee? Sopi oikein hyvin resoriksi.

   Poista