torstai 24. tammikuuta 2013

Sitä sun tätä

Nyt on blogi ollut ihan hunningolla. Vuoden vaihteessa alkanut koulu on imenyt mehut tästä akasta. Nytkin pitäisi istua tiiviisti psykologian kirjan kanssa, tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa esseetä. Mutta lällällää, mäpä bloggaan kaikki (tai ainakin melkein) bloggaamatta jääneet käsityöt. Tai ehkä mä tyydyn noihin viimeksi valmistuneisiin.

Penaali, sitähän toki opiskelija tarvitsee:

Kuopukselle henkkamaukkaa kotikoneella. Siis nuo kuvat on H&M:n valikomista. Nämä paidat vaati mun mielestä jotain kuvaa, mutta en jaksanut alkaa mitään applikaatioita vääntämään. Tulipa sitten nämäkin käytettyä. Kuvat on toistaiseksi kiinni vain silittämällä, ompelen jos tulee tarvis. Näitä on pesty pariin kertaan, eikä kuvat ainakaan vielä ole ruvennut irtoamaan. Paidat interlockia, kaavana Ottobren Monster car.


Vielä yhdet High Jump- housut, koko 98cm. Nämä harmittavasti harmaantui ekassa pesussa, vaikka mihinkään muuhun vaatteeseen ei jäänyt väriä. Velour Kangastukusta.

Setti sukulaispojalle. Paita autokorjaamo- joustista Majapuulta ja housut Kangastukun tumman ruskeaa velouria. Resorien punainen ei kyllä ihan samaa sävyä ole tuon autokorjaamon kanssa, mutta menkööt. Housujen kaavana Ottobren High Jump. Paidan kaava myös jostain Ottorestä. Koko 104/110 cm.

Itselleni piti tästä tulla yöpaita, mutta on viitisen senttiä liian lyhyt siihen tarkoitukseen, mun mielestä. Ehkä tää tulee sitten ihan teeppis-käyttöön. Kaavana Ottobren Wind, mutta helmaa olen tässä kaventanut. Trikoo Kotikolon Emmiltä. Kiitos tästä. Tämän voisi myös värjätä. Emmi haaveili mustaa ja mä oranssia, mutta menee näinkin.

 Jospa mä tyydyn nyt näihin tällä kertaa ja palaan sen tenttikirjan pariin.

4 kommenttia:

  1. Kivoja on, eikä tuota mitenkään värjätä tartte. Tsemppiä opintoihin ja ompeluintoa aina jonnekin väliin!

    VastaaPoista
  2. Kivoja, ei tosiaan väriä tarvii. Tsemppiä opiskeluihin, eka puoliv tuotta oli meillä tosi tiukka ja sit helpotti ja löytyi aikaa muuhunkin. :)

    VastaaPoista
  3. Pitääpä käydä kurkkaamassa. Kiitos.

    VastaaPoista